Avís Legal

1. Informació General Aquest lloc web, incloent-hi els dominis www.estivilldigital.com, és propietat de Estivill Digital. En compliment amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), es posa a disposició dels usuaris la següent informació general del lloc web:

  • Raó Social: Estivill Digital
  • Raó Fiscal: Kilian Estivill Ribé
  • NIF: 39930089L
  • Domicili: Av. Josep Tarradellas, nº 38. Barcelona 08029
  • Correu electrònic de contacte: suport@estivilldigital.com

2. Condicions d’Ús L’accés i ús del lloc web de Estivill Digital atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions incloses en aquest Avís Legal, així com en la Política de Privacitat i Política de Cookies. L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts de conformitat amb la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.

L’usuari es compromet a no utilitzar el lloc web per a activitats il·lícites o contràries a la bona fe i l’ordre públic, i a no causar danys als sistemes físics i lògics de Estivill Digital, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduint o difonent virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar els danys esmentats.

3. Propietat Intel·lectual i Industrial Els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre el contingut del lloc web, incloent-hi, sense limitació, el disseny gràfic, codi font, logotips, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies i altres elements que apareixen al lloc web, són titularitat de Estivill Digital o dels seus llicenciants. Queda prohibit qualsevol acte de reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra forma d’explotació sense el consentiment exprés de Estivill Digital.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Estivill Digital. Podrà visualitzar els elements del lloc web i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat.

4. Exoneració de Responsabilitat Estivill Digital no es fa responsable dels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de l’accés o ús del lloc web, incloent-hi, però no limitant-se a, els errors o omissions en els continguts, la falta de disponibilitat del lloc web, o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts.

Estivill Digital es reserva el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de previ avís, l’accessibilitat al lloc web amb motiu d’operacions de manteniment, reparació, actualització o millora. No serem responsables per les interrupcions, errors tècnics o qualsevol altre problema que pugui sorgir fora del nostre control.

5. Enllaços a Tercers En el cas que el lloc web contingui enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’internet, Estivill Digital no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Estivill Digital assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap dels esmentats hipervincles o altres llocs d’internet.

Aquests enllaços es proporcionen únicament per informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema concret i la inclusió d’un enllaç no implica l’aprovació del lloc web enllaçat per part de Estivill Digital.

6. Protecció de Dades Per a la utilització de determinats serveis, els usuaris han de proporcionar prèviament determinades dades de caràcter personal. Aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD).

Per a més informació sobre el tractament de les vostres dades personals, consulteu la nostra Política de Privacitat. L’usuari haurà de proporcionar informació veraç sobre les seves dades personals i mantenir-les actualitzades, sent l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i dels perjudicis que causi a Estivill Digital o a tercers.

7. Modificacions Estivill Digital es reserva el dret a modificar el present Avís Legal per adaptar-lo a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques del sector. En cas de modificacions significatives, aquestes seran notificades als usuaris a través del lloc web o per correu electrònic, oferint-los l’oportunitat de revisar-les abans que entrin en vigor.

Les modificacions es consideraran acceptades si els usuaris continuen utilitzant el lloc web. Es recomana als usuaris revisar periòdicament aquest Avís Legal per estar informats de possibles canvis.

8. Llei Aplicable i Jurisdicció Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o les activitats desenvolupades en aquest, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts.

En cas de conflicte, les parts acorden sotmetre’s als Jutjats i Tribunals de Tarragona, renunciant expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, sempre que la legislació aplicable així ho permeti.